19.05.2020 - Новости

Радана и Драгана: Најдражу награду смо добиле од Факултета пословне економије


Наша најбоља слика су наши студенти. Радана Перић и Драгана Хајдаревић захваљујући свом раду и труду и постигнутом успјеху у току школовања, данас граде своје успјеше пословне каријере на радним мјестима која су добиле захваљујући сараднји Факултета пословне економије са привредом.


Радана Перић је рођена 1994. године у Бијељини. Завршила је Средњу економску школу у Бијељини, а одабиром средње школе је већ показала афинитет према економији, па је по завршетку исте и уписала Факултет пословне економије. На основним студијама је била стипендиста Владе Републике Српске, са просјечном оцјеном 9,30, а тренутно похађа мастер студиј на нашем факултету.

Драгана Хајдаревић је рођена 1991. године у Зеници. Завршила је Гимназију у Бијељини. Иако је по завршеној средњој школи, могла да бира између различитих студија, од природних, техничких и друштвених наука, ипак се одлучила за друштвене науке и Факултет пословне економије. На основним студијама је била стипендиста Владе Републике Српске. Потом је уписала мастер студиј, који је завршила са просјечном оцјеном 10.

Како и саме истичу, поред стипендија, новчаних награда, и плакета, најдражу награду су ипак добиле захваљујући Факултету пословне економије, а то је запослење.

„Факултет пословне економије препознаје и цијени рад, труд, учење и жељу за успјехом. Захваљујући томе, запослене смо у компанији Телрад Нет д.о.о. у Бијељини, која нуди велике могућности за напредовање.

ФПЕ нуди квалитетан наставни кадар, одговоран и изузетно способан да пренесе своје знање и објасни студентима на примјерима из праксе. Такође, професори и асистенти су увијек љубазни и на располагању студентима за консултације.

Поносне смо на знање стечено на Факултету пословне економије, захвалне професорима и асистентима који нам нису били само предавачи, него и искрени пријатељи. ФПЕ организује праксе у бројним предузећима, на основу којих многи добију запослење. Спој тог стеченог знања и праксе ће свима нама омогућити изузетне успјехе на пословном плану.

Компанија Телрад Нет д.о.о. је само наставак оног што нам је Факултет пословне економије пружио, односно подржава у сваком смислу запослене који желе да уче и напредују. Показатељ колико се цијени знање, жеља за учењем и напредовањем јесте и руководство компаније које је управо преко Факултета пословне економије одлучило да запосли најбоље студенте.


Поред учења и стицања знања, Факултет пословне економије нам је била дивна прилика за упознавање и дружење. На факултету смо започеле пријатељство које се наставило и заједничким радом у компанији Телрад Нет.

Спој младости, труда, енергије, знања и потенцијала преплетено пријатељством доводи до успјеха у будућности које обје прижељкују. Стичу нова знања, уче и бодре једна другу за корак напријед сваки дан.

Пред нама је много година рада и учења у континуитету, са жељом за напредовањем и стручним усавршавањем, да развијамо своје компетенције у правцу економских наука. Захвалне смо за могућност рада у оваквој компанији, као и Факултету пословне економије, који брине о својим студентима и стално подсјећа да се ипак може успјети!

Сматрамо да је економија  најљепша наука и да радних мјеста највише има за економисте. Не постоји фирма којој није потребан економиста. Нуди се широк спектар могућности и послова, од сектора продаје и маркетинга, преко рачуноводства и менаџмента. Финансије су срце предузећа и неопходне су у свакој институцији.

Сматрамо да је свако искуство драгоцјено, а вријеме је показало да је ипак одабир Факултета пословне економије био до сада најбољи животни потез.“



Распоред вјежби: Мастер студиј

Мастер студиј - 28.02.2024

СПИСАК ТЕМА ЗА МАСТЕР РАДОВЕ

Мастер студиј - 28.02.2024

Резултати испита: Менаџмент

Друга година - 24.02.2024

Резултати испита: Маркетинг

Друга година - 21.02.2024

Резултати испита: Менаџмент

Друга година - 12.02.2024

Збирни резултати: Менаџмент

Друга година - 29.12.2023

Други колоквијум: Менаџмент

Друга година - 25.12.2023

Rezultati ispita: Međunarodna trgovina

Трећа година - 20.02.2024

Распоред вјежби: Мастер студиј

Мастер студиј - 28.02.2024

СПИСАК ТЕМА ЗА МАСТЕР РАДОВЕ

Мастер студиј - 28.02.2024

МАСТЕР СТУДИЈ: ОВЈЕРА СЕМЕСТРА

Мастер студиј - 09.02.2024

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: ТЕМЕ ЗА МАСТЕР РАД

Мастер студиј - 18.10.2023

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 19.02.2024

Распоред вјежби: Зимски семестар (мастер)

Распореди предавања - 03.11.2023

Распоред предавања: Зимски семестар

Распореди предавања - 22.09.2023

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 21.02.2023

Распоред предавања: Зимски семестар

Распореди предавања - 26.09.2022

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 18.02.2022

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 17.02.2021

Огласна табла

Новости

Strana 1 od 112  > >>

Све новости