15.10.2016 - Новости

Основана Алумни асоцијација Факултета Пословне Економије


4. октобар 2016. године ће остати запамћен на Факултету пословне економије као дан када је основана Алумни асоцијација овог факултета. У лијепој атмосфери међу свршеним студентима и асистентима, а уз подршку декана и продекана, оснивачка скупштина је изабрала органе управљања и усвојила Правилник о раду.


Основни циљ оснивања Алумни асоцијације јесте јачање везе између Факултета пословне економије у Бијељини и студената након завршетка студија, као и међусобна сарадња бивших студената, прикупљање повратних информација у циљу унапређења рада Факултета и развоја високог образовања и економске струке. Оснивање Алумни асоцијације је изазвало јако позитивне реакције бивших студената.

 

Већ на првом састанку су се чули многи креативни и корисни приједлози, те се очекује да ће асоцијација у кратком року окупити много свршених студената Факултета пословне економије (односно ранијег Факултета спољне трговине и Више школе за спољну трговину), како из БиХ, тако и цијелог свијета.Сви који желе да постану чланови Алумни асоцијације треба да попуне једноставан упитник и доставе га на адресу: alumni@fpe.unssa.rs.baУпитник се може преузети овдје: http://www.fpe.unssa.rs.ba/alumni/prijava.docx

 Резултати испита: Маркетинг

Друга година - 28.10.2020

Резултати испита: Менаџмент

Друга година - 28.10.2020

ПОЧЕТАК НАСТАВЕ (Распоред предавања)

Распореди предавања - 21.02.2020

Распоред предавања: Зимски семестар

Распореди предавања - 18.09.2019

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 11.02.2019

Огласна табла

Новости

Strana 1 od 60  > >>

Све новости