28.10.2020 - Новости

САВЕЗ СТУДЕНАТА БИЈЕЉИНА УРУЧИО ЗАХВАЛНИЦУ ФАКУЛТТЕТУ ПОСЛОВНЕ ЕКОНОМИЈЕ БИЈЕЉИНА


28.10.2020. године, предсједник Савеза студената Бијељина, Кристина Копривица, уручила је захвалницу Факултету пословне економије Бијељина коју је у име Факултета примила деканица, доц. др Весна Петровић.


Овим путем су студенти изразили своју захвалност за подршку коју је Факултет пружао и пружа хуманитарним акцијама које организују студенти.

Наиме, једна у низу хуманитарних акција Савеза студената Бијељина била је акција ЗА ВАЊУ И ДИЈАНУ чији је циљ био продајом колача прикупити што више новчаних средстава за лијечење тешко болесних студентица, Вање Мирковић и Дијане Лазаревић. Акција је успјешно окончана и прикупљени новац студенти су уплатили на рачун својих колегиница уз јасну поруку да у тој најтежој животној борби нису саме.

Поред многобројних других акција којима студенти својим пожртвовањем исказују своју племенитост и солидарност, а које подржава и Факултет пословне економије Бијељина, посебну пажњу заслужје и хуманитарна акција „А зашто ја немам пакетић?“ коју студенти већ дуги низ година проводе и којом маме радост и осмјехе многих малишана.

Деканица Факултета пословне економије Бијељина је рекла да се Факултет врло радо одазивао и да ће се и даље одазивати оваквим акцијама и племенитим активностима студената уз јасну поруку да смо заједно много јачи.


Мастер студиј: Распоред онлине наставе

Мастер студиј - 26.11.2020

ВАЖНО

Први колоквијум: Менаџмент

Друга година - 25.11.2020

Колоквијум: Банкарско право

Трећа година - 19.11.2020

Мастер студиј: Распоред онлине наставе

Мастер студиј - 26.11.2020

ВАЖНО

ПОЧЕТАК НАСТАВЕ (Распоред предавања)

Распореди предавања - 21.02.2020

Распоред предавања: Зимски семестар

Распореди предавања - 18.09.2019

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 11.02.2019

Огласна табла

Новости

Strana 1 od 61  > >>

Све новости