15.10.2016 - Новости

Факултет пословне економије почео са организовањем студентске праксе


Ослушкујући потребе тренутних и свршених студената Факултет пословне економије у Бијељини, желећи побољшати ниво образовања практичним искуством, и студентима пружити прилику да стечена теоријска знања на Факултету примјене у раду реалних предузећа, Факултет пословне економије у Бијељини почео је са организовањем студентске праксе.


Протокол о пословно техничкој сарадњи је потписан са двадесет установа, фирми, предузећа, са подручја Града Бијељине, али и шире, а овај тренд склапања споразума се и даље наставља, а круг потенцијалних носилаца праксе се шири.

 

Након успјешно завршеног првог циклуса студентске праксе, који је био на корист и задовољство и студената и Факултета, али и установа, фирми и предузећа у којима је пракса одрађена, као носилаца праксе, покренут је и други круг студентске праксе.

 

Велико је задовољство истаћи да је повратна информација коју је Факултет добио од установа и предузећа у којима је пракса до сада одрађена, о знању, вјештинама и раду студената Факултета пословне економије Бијељина, на изузетно високом нивоу, што доказује да традиција, сигурност и квалитет који Факултет пословне економије годинама његује представља прави пут за младе људе. Са друге стране, повратне информације које од студената добијамо о професионалности, љубазности, труду и стручности запослених у установама и фирмама гдје је пракса рађена и њиховој жељи да пословна знања и вјештине пренесу младим људима, најбоља су потврда да смо на добром путу да подигнемо и обогатимо ниво образовања и да младе људе још кроз школовање уводемо у пословни свијет.

 

Да је квалитет знања студената, њихов труд и стручност најбоља промоција нашег Факултета говори и чињеница да су наши студенти постали изузетно препознатљиви и тражени на тржишту рада због својих квалитета, а студентска пракса је још један од начина да се покажу.


Резултати испита: Маркетинг

Друга година - 24.09.2020

ПОЧЕТАК НАСТАВЕ (Распоред предавања)

Распореди предавања - 21.02.2020

Распоред предавања: Зимски семестар

Распореди предавања - 18.09.2019

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 11.02.2019

Распоред предавања за зимски семестар 2018/19

Распореди предавања - 29.09.2018

Огласна табла

Новости

Strana 1 od 59  > >>

Све новости