19.06.2020 - Новости

Отворен VIII Интернационални научни скуп ЕконБиз 2020 на ФПЕ


Због настале ситуације поводом пандемије вируса корона, овогодишњи научни скуп „ЕКОНБИЗ 2020.“ организован је на другачији начин.


Данас, 19.06.2020. године, када је било планирано одржавање научног скупа и излагање радова, након уводних ријечи декана Факултета пословне економије Бијељина и представника организационог одбора научног скупа „ЕКОНБИЗ“, научни скуп је и званично отворен.

На овој свечаној сједници је констатовано да су пристигла 32 рада са укупно 57 аутора и коаутора из земље и региона. Констатовано је да ће сви пристигли радови бити представљени кроз Зборник апстраката који је данас објављен на web сајту научног скупа ЕКОНБИЗ. Апстракти радова објављени су на српском и на енглеском језику, а сви пристигли радови ће након рецензирања бити објављени и у Зборнику научног скупа „ЕКОНБИЗ 2020.“

Тема овогодишњег научног скупа гласи: „УПРАВЉАЊЕ ПРОМЈЕНАМА У УСЛОВИМА ГЛОБАЛИЗАЦИЈЕ“.

Поред Факултета пословне економије Бијељина, суорганизатори овог научног скупа и ове године су Економски факултет Универзитета у Нишу и Привредна комора Републике Српске, Подручна привредна комора Бијељина.

Декан Факултета пословне економије Бијељина, доц. др Весна Петровић и продекан за науку проф. др Витомир Старчевић су у име Факултета и Организационог одбора научног скупа истакла задовољство што је и у новонасталој ситуацији успјешно одговорено постављеном изазову који ће учинити да овај научни скуп у наредном периоду буде још јачи. Она су се захвалили свим учесницима, суорганизаторима, рецензентима, свим спонзорима, као и свима који су учествовали у организацији и припреми научног скупа.

Сви учесници овогодишњег научног скупа ће бити обавјештени о даљим корацима.Резултати испита: Маркетинг

Друга година - 28.10.2020

Резултати испита: Менаџмент

Друга година - 28.10.2020

ПОЧЕТАК НАСТАВЕ (Распоред предавања)

Распореди предавања - 21.02.2020

Распоред предавања: Зимски семестар

Распореди предавања - 18.09.2019

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 11.02.2019

Огласна табла

Новости

Strana 1 od 60  > >>

Све новости