31.05.2019 - Новости

ОДРЖАНА 12. ПРОМОЦИЈА ДИПЛОМА НА ФПЕ


31.05.2019. године на Факултету пословне економије Бијељина Универзитета у Источном Сарајеву одржана је промоција дилома и том приликом је уручено укупно 88 диплома, од чега 81 диплома дипломираним економистима, те 7 диплома магистрима и мастерима економије.


Декан Факултета поесловне економије Бијељина, доц. др Весна Петровић је најприје поздравио све присутне, уважене госте, драге пријатеље и сараднике нашег Факултета, запослене, као и све дипломце и њихове госте. Изразила је изузетно задовољство што је велики број наших дипломираних економиста одмах након дипломирања пронашао посао или почео да одрађује приправнички стаж, те да је анкета показала да је око 50% наших дипломираних студената пронашло запослење. Додала је да посебно задовољство осјећа због тога што су неки од њих на основу препоруке Факултета и добрих резултата приликом одрађивања студентске праксе успјешно започели своју пословну каријеру.

Рекла је и да је мисија овог Факултета да буде стожер развоја економске мисли кроз њену примјену на овом подручју и шире, кроз развој креативних и мотивационих идеја код младих људи, те да нам је жеља да младе људе мотивишемо да развијају сопствени бизнис, да сами стварају пословне прилике, и сами креирају своје пословно окружење.

У дирљивом говору нашим дипломцима је, између осталог, поручила и сљедеће: „Закорачили сте у нову фазу живота, и ја као декан од срца желим да вам пожелим све најбоље у наставку ваше каријере, да сав ваш труд и залагање крунишете успјехом, да остварите своје амбиције, да се борите, да напредујете, да вјерујете у себе. Желим да овај период који је остао иза вас памтите по добру, да он буде као свјетлост коју ћете увијек видјети гдје год да идете, као прекрасно сјећање којем ћете се увијек радо враћати, као незаборавно искуство које ће вас свуда пратити. Сада кад стојите на прекретници вашег живота желим да вам кажем да су вам врата овог Факултета увијек отворена, да сте нам увијек добродошли као најдражи гости и да се искрено надамо да ћете нам својим успјесима причињавати неизмјерну радост, да ћете своје успјехе дијелити са нама, јер сад, у вријеме растанка, желим да вам нагласим да је ово ваш други дом, немојте нас заборавити.“

Такође, на овој свечаности су уручене и захвалнице за одличну сарадњу и допринос раду Факултета сљедећим пословним партнерима:
1) ОДСЈЕКУ ЗА ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И ЕВРОПСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ ГРАДСКЕ УПРАВЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА;
2) ЈУ ЗАВОД ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, ФИЛИЈАЛА БИЈЕЉИНА;
3) АСА ОСИГУРАЊУ;
4) ДРИНА ОСИГУРАЊУ;
5) ДУНАВ ОСИГУРАЊУ;
6) УНИКРЕДИТ БАНЦИ Д.Д. МОСТАР

Овом приликом су уручене и плакете најбољим студентима Факултета од прве до четврте године студија, као и најбољем студенту у промоцији, те најбољим студентима мастер студија. Награђени су сљедећи студенти:
1. КАТАРИНА ПАВЛОВИЋ, НАЈБОЉИ СТУДЕНТ ПРВЕ ГОДИНЕ СТУДИЈА, ПРОСЈЕК ОЦЈЕНА 10.00
2. КРИСТИНА КОПРИВИЦА, НАЈБОЉИ СТУДЕНТ ТРЕЋЕ ГОДИНЕ СТУДИЈА, ПРОСЈЕК 9.79
4. НАЈБОЉИ СТУДЕНТ У ПРОМОЦИЈИ ДИПЛОМА, НЕМАЊА КЕРАНОВИЋ, ПРОСЈЕК ОЦЈЕНА 9.58
5. НАЈБОЉИ СТУДЕНТИ МАСТЕР СТУДИЈА:
- ДРАГАНА СИМИЋ, ПРОСЈЕК 10.00
- ДРАГАНА ХАЈДАРЕВИЋ, ПРОСЈЕК 10.00
- РАДЕ БОЖИЋ, ПРОСЈЕК 10.00

Овом догађају, поред представника академске заједнице, професора и сарадника нашег Факултета присуствовали су и декани, продекани и представници других факултета нашег Универзитета, представници јавних установа, као и представници реалног сектора са којима Факултет има изузетну сарадњу.

Поред деканаа Факултета пословне економије Бијељина, присутнима су се обратили, јако поучним, али и емотивним говорима и проф. др Будимир Стакић, проф. др Драгутин Мировић, у име добитника захвалница за успјешну сарадњу, господин Синиша Кајмаковићћ, те у име студената добитника плакета, Катарина Павловић.

Након додјеле диплома услиједило је заједничко фотографисање.

 Упис оцјена: Актуарска математика

Четврта година - 09.07.2019

Резултати испита: Менаџмент

Друга година - 20.06.2019

Обавјештење: Енглески језик 2

Друга година - 10.06.2019

Резултати испита: Банкарство

Трећа година - 04.07.2019

Резултати испита: Осигурање

Трећа година - 27.06.2019

Резултати испита: Банкарство

Трећа година - 24.06.2019

Упис оцјена: Актуарска математика

Четврта година - 09.07.2019

Мастер студиј: Рок за овјеру семестра

Мастер студиј - 01.07.2019

ВАЖНО

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 11.02.2019

Распоред предавања за зимски семестар 2018/19

Распореди предавања - 29.09.2018

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 20.02.2018

Распоред предавања: Зимски семестар

Распореди предавања - 25.09.2017

Измијењен распоред предавања: Банкарство

Распореди предавања - 28.04.2017

Измијењен распоред предавања: Банкарство

Распореди предавања - 18.04.2017

Огласна табла

Новости

Strana 1 od 45  > >>

Све новости