08.06.2020 - Новости

Срђан Маринковић: ФПЕ ми је пружио могућност, свестраност и знање, које ће увијек бити у моди


Срђан Маринковић рођен је у Бијељини 1995. године. За факултет Пословне економије одлучио се како наводи ради личних афинитета и жеље да студира у свом граду и универзитету из његове земље.


Представљао је наш факултет на пројектима Европске уније ’’EU for you’’ под називом ’’упалимо свјетло за младост БиХ’’, гдје је успјешно завршио Soft skills академију.

Члан је Економског института у научно истраживачким пројектима гдје је имао улогу истраживача, као и програма Финансијске писмености у савременим условима – Евалуација користи за предузеће на примјеру ОВБ.

Обуку за рад на научно истраживачким пројектима обавио је у оквиру програма ’’Научно истраживачке радионие НИР’’.

2018. године испред ФПЕ учесник је пројекта ‘’Пословни форум менаџера’’. Током студирања учествовао је на програму међунардне културне размјене у Сједињеним Америчким Државама ’’Work and Travel -Exchange Visitor Program’’.

Након завршених академских студија постаје агент фирме Глобал ГПС на пројекту  ’’Дигитализација босанскохерцеговачког друштва’’. За шта истиче да је БиХ на самом почетку и да је нужно да схватимо важност кориштења информационих технологија и економије за развијање нашег друштва у цјелини.

Свој предузетнички потенцијал остварио је оснивањем старт-уп фирме ’’Iceshow’’  која се бави организацијом догадјаја и специјалним ефектима.

Захваљујући знањима које је стекао на Факултету пословне економије, Срђан је запослен у Привредној комори, институцији чији је између осталог, задатак заступање, промоција и представљање домаће привреде, што је како он наводи уско везано за научно-наставни план и доста предмета које је имао прилику да савлада на основним студијама. Тренутно похађа мастер студије на нашем факултету на смјеру Међународна економија.

Један је од организатор многобројних хуманитарних манифестација у нашем граду, у оквиру пројекта ’’Тројка из блока’’.

Вјера у права дјела, у себе, искреност и пожртвовање је његова водиља и то што назива Идеалом.

’’Захвалан сам Факултету пословне економије што ми је пружио могућност, свестраност и знање, које ће увијек бити у моди’’.Резултати испита: Маркетинг

Друга година - 14.10.2020

Резултати испита: Маркетинг

Друга година - 14.10.2020

Резултати испита: Менаџмент

Друга година - 14.10.2020

Обавјештење: Пословне финансије

Друга година - 29.09.2020

ВАЖНО

Резултати испита: Маркетинг

Друга година - 24.09.2020

Резултати испита: Менаџмент

Друга година - 24.09.2020

ПОЧЕТАК НАСТАВЕ (Распоред предавања)

Распореди предавања - 21.02.2020

Распоред предавања: Зимски семестар

Распореди предавања - 18.09.2019

Распоред предавања: Љетни семестар

Распореди предавања - 11.02.2019

Распоред предавања за зимски семестар 2018/19

Распореди предавања - 29.09.2018

Огласна табла

Новости

Strana 1 od 59  > >>

Све новости